Redaktionelt

Redaktionelt

CapEdit er et modul til at håndtere artikler, telegrammer, billeder, video og lyd i, og fungerer som en udvidelse til CapMedia, men uden at det kræver ekstra server o.l.

Systemet kan håndtere artikler skrevet i CapEdit’s egen editor, og der laves ”write back” når sider godkendes, så der efterfølgende er mulighed for at publicere den trykte artikel.

Artikler kan knyttes til produkter og udgivelser, og registrer hvem der skal skrive den. Efterhånden som artiklen bliver færdig ændres status på den. Artikler og billeder kan opdeles i kategorier. Billeder lænkes til artiklen, enten direkte fra filsystemet eller fra det indbyggede billedmodul. Systemet giver også muligheden for at integrere til et billedbehandlingssystem, så billeder automatisk bliver behandlet.

En artikel kan publiceres direkte fra indskrivnings modulet, billeder og video kan tilpasses publicerings systemet, man kan frit vælge hvor mange billeder eller videoer som skal publiceres på den digitale platform uafhængig af den trykte version.

Der kan importeres telegrammer fra Ritzau og andre nyhedsbureauer, som følger de internationale standarder. Telegrammer kan indeholde billeder, video, lyd og andre dokumenter, der lænkes som bilag. Det er muligt at importere tekster og dokumenter fra en mailkonto – f.eks. tipavisen@minmail.dk. Telegrammer konverteres til artikler, og de valgte bilag knyttes til artiklen, og man kan altid se det originale telegram ved et enkelt klik fra artiklen.

Der findes integration til publicerings systemer, hvor det er muligt for CapEdit at hente artikler, skrevet i den inbygget CMS, og downloade tilhørende billeder og andre elementer, der kan også hentes andre informationer som f.eks. antal klik, sidst læst og andet.