Bokning

CapMedia’s ordre og booking system giver bl.a. mulighed for at samannoncere mellem produkter og på tværs af medier, ligesom der kan sendes tilbud, ordrebekræftelser og korrekturmail med en kopi af annoncen som PDF.

Der findes tre medie faner i CapMedia. Print, E-Medie og Radio/TV.
Print er til booking informationer til aviser, magasiner o.a., der registeres størrelse, placering, produktions type, på baggrund af de valg som fortages beregnes løbende en pris. Der er også funktioner som f.eks. spilt, kampangne o.a.

E-Medie er et varebaseret ordre system som kan håndtere alle tænkelige salg, det kan være mediebureau, banner annoncering, abonnementer eller blot varesalg.

Radio/TV er til registrering af informationer til spot, der registreres afviklinger, sekunder, placering o.a., på denne baggrund beregnes en pris.

Der er direkte adgang fra ordren til CapMedias CRM, hvor informationer om annoncøren findes som f.eks. bemærkninger, omsætningstal på produkter, saldo, prisaftaler, ordre historik, ordrebekræftigelse/tilbud og økonomi opsætning til faktureringen. Det giver sælgerne mulighed for et fuldt overblik i salgs- og bookingprocessen.

Systemet giver mulighed for at vælge, om annoncen skal produceres internt eller eksternt. Vælges ekstern produktion, vil CapMedia sørger for at sende ordre og materialer til producenten.

Hele produktionsflowet følges på produktionslisten, så man kan se når alt er klar og eventuelle fejlmeldinger fra validering af annoncen.

Hvis man modtager eksterne ordre oprettes disse automatisk, fra f.eks. DLU, Medie bureauer, Mediatrade og andre.

Der er mulighed for at materialer til annoncen sendes via email til CapMedia, som placere disse på den ønsket ordre. Færdigmaterialer kan automatisk linkes, hvilket betyder at ordre kan skabes uden at nogen aktivt fortager sig noget.

En kopi af print annoncen kan sendes til Web, mobil og andre medier, således at omkostninger forbundet med produktion af disse er minimale.

Et indbygget banner booking modul håndterer både booking, produktion og sørger for at sende data til publicerings systemet.

CapMedia har et mediebureau ordre system, i dette system er det kund-en selv som definere hvad der skal registreres på den enkelte vare/opgaver, f.eks. bøger, strandflag, web produktion og der er naturligvis mulighed for at lave timeregistrering som efterfølgende kan afregnes.