Installering og konvertering

Installering af CapMedia

Hele systemet kan være køreklart på mindre end en uge, hvorefter der vil være mulighed for at påbegynde træning og test af systemet. Der skal blot installeres et klient program på brugernes maskiner, der er ingen forskel på om det er på Mac OS eller Windows.

CapMedia integrerer til Adobe InDesign og QuarkXPress, samt mulighed for at anvende tilsvarende applikationer. CapMedia kan anvende både nye og gamle versioner af DTP software. Der skal ikke installeres specielle plugins til integrationen, hvilket betyder at DTP programmerne ofte er mere stabile.

Når der laves nye funktioner eller anden udvikling af CapMedia, så opdateres dette centralt på serveren og kræver derfor intet af brugerne, det giver mulighed for enkelt og hurtigt at ændre på systemet, når kravene fra marked ændre sig, eller der optimeres på opgaver i organisationen.

Konvertering af data

Data i eksisterende systemer er vigtige og derfor har vi lavet mulighed for at flytte data til CapMedia.

CapGETIT gør det muligt at konvertere data fra et eksisterende annoncesystem til CapMedia, således at konverteringen foregår hurtigt og uden fejl. Det er muligt at booke i det gamle system og holde CapMedia opdateret indtil alle er klar til den fulde konvertering. Efterfølgende vil alt data fra det tidligere system være tilgængeligt, således at man ikke mister information om kunder o.l. Dermed vil det kun være nødvendigt for nogle få personer at tilgå det gamle system.

Det er også muligt at køre test på CapMedia i en periode med live data fra det gamle system. Systemet er anvendt flere gange og sidst i forbindelse med en demo, hvor vi på mindre end tre timer var i stand til at vise kundens sidste 3 måneders ordre, statistikker, produktioner o.a. Det betyder at vi kan give et præcist tilbud på en konvertering, og at der ikke opstår ekstra omkostninger i den forbindelse.

Der er tidligere konvereteret fra Tieto MPress/Cross-Ad, Atex enterprice, MacTive (Newscycle), Navision og andre annonce og salgs løsninger.