Ny Adobe InDesign CC 2019, og vi er klar!!

 

 

Ny Adobe InDesign CC 2018, og vi er klar!!

 

 

Ekstern salg og/eller produktion, outsourcing

 

Del produktions ressourcer mellem flere CapMedia kunder.

Der er udviklet en mulighed for at dele produktions resurser mellem CapMedia kunder nemt og enkelt, dermed en mulighed for at knytte flere CapMedia systemer sammen. Det betyder at kunder kan ”låne” produktions resurser af hinanden eller outsource produktion, salg o.a.. Ordre vil blive oprettet løbende i det “eksterne” system kort efter “ejeren” har oprettet den, det betyder at man i det “eksterne” system kan følge med.

Der er to løsninger indbygget i CapMedia.

1. Booking/salg, fakturering og produktion hos kunde 1, ombrydning og færdiggørelse af produkt hos kunde 2. Kunde 2 har indgået en aftale […]

 

 

Ny Adobe InDesign CC 2017, og vi er klar!!

 

Der er nu frigivet en ny version af Adobe InDesign, og nogle af vores første kunder har opdateret, og dermed kan vi endnu engang sige at vi er klar på dagen til de nye versioner fra Adobe. Vores kunder har derfor mulighed for at udnytte de nye funktioner, som følger med i den seneste version.

 

Selvom det måske er lidt friskt at opdatere til den første version af Adobe CC 2017, så er det nu en mulighed for alle kunder som anvender CapMedia.

Kontakt CapMedia Aps
Ringsbjergvej 19, 4682 Tureby
info@capmedia.dk
Telefon: +45 3999 0101 - CVR 33058659