Nanna Krogh

Redaktionschef, Bornholms Tidende

 

– Det var en fantastisk ting ikke at få trukket et system ned over hovedet, hvor man skal tilpasse sine arbejdsmetoder til det system, man får.

 

– Med CapMedia oplevede jeg for første gang at blive inviteret til selv at være med til at udvikle de programmer, man skal arbejde med.

 

– Det vil sige, at CapMedia er lydhør over for ønsker til udformning af systemet.

 

– Vi stod måske også i en gunstig position, fordi vi fra starten var med til at udvikle redigeringsdelen CapEdit.

 

– For os er overskueligheden og brugervenligheden i top, fordi vi selv har været medudviklere. Der er taget udgangspunkt i os og vores behov, og ikke i hvad man troede, var vores behov.

Nanna Krogh står også for planlægningen af dagens avis og opretter den daglige dummy med udlægning af sider og placering af annoncer.

 

– Denne del virker godt og er overskuelig i for- hold til, hvad vi havde tidligere, og det er  fint, at man også sent i processen relativt enkelt kan gå op og ned i sideantal, hvis det bliver nødvendigt.

 

– Vi har mange forskellige afdelinger i virksom- heden, og det har vist sig at være givende, at vi alle nu arbejder i det samme system. Det betyder nemlig, at man taler det samme sprog.

 

– CapMedia går aldrig ned. Det er overordentligt stabilt. Sådan har vi ikke oplevet det med tidligere systemer.

 

– CapMedia er til rådighed 24-syv. Det er ret vigtigt, når man er en virksomhed, hvor medarbejderne arbejder på forskudte tidspunkter. Det var især vigtigt i startfasen.

 

– Den ældste del af systemet kunne godt trænge til en overhaling og forenkling, men overordnet er det et uovertruffent system,

slutter Nanna Krogh.

 

Kontakt CapMedia Aps
Ringsbjergvej 19, 4682 Tureby
info@capmedia.dk
Telefon: +45 3999 0101 - CVR 33058659