Benthe Sinding

Økonomichef

 

– Det er jo sådan, at det hele foregår digitalt nu, hvor vi tidligere rendte rundt med ordrepapirer, annoncepapirer og så videre.

 

– Det giver jo en besparelse i tid, og det betyder også, at vi kan dække hinanden ind. Nu har vi jo afdelinger rundt omkring i Nordjylland, og hvis der er sygdom eller lignende, så kan vi dække hinanden ind.

 

– Ligegyldigt, hvor vi sidder henne i verden, fortæller Benthe Sinding.

 

– Tidligere var det et stort problem. Det er et kæmpe stort plus.

 

– Og overgangen til det nye system er gået fint, synes jeg.

 

– Vi tog jo ”en kold tyrker” og sagde, at fra den første i tiende er det slut med det gamle system, men det er gået godt.

 

– Man er jo lidt nervøs for, hvordan det skal gå, men CapMedia har været der 24-syv. Det har været et kæmpe plus. Der har ikke været noget med, at man skal vente på, at der bliver ringet tilbage.

 

– De har bare været der.

 

– Det er jo ikke bare her, det skulle virke, men også i Aalestrup, i Vodskov og i Salling. Det var lidt af en stor mundfuld at få søsat.

 

– Og telefonerne, de var varme, kommer det grinende fra Benthe Sinding.

 

– Jeg synes da, at systemet er meget brugervenligt. Der er måske et par steder, hvor der godt kunne være nogle genveje, men overordnet synes jeg, at det er rigtig godt. Men det har vi allerede sagt til udviklerne.

 

– Det er en kæmpe fordel, at det hele er samlet i ét system. Det giver et meget bedre overblik. Du kan gå ind på tværs af selskaberne og arbejde.

 

– Det hele kører fint. Det er blevet meget nemmere for os, og vi har også sparet både tid og arbejdskraft.

 

Kontakt CapMedia Aps
Ringsbjergvej 19, 4682 Tureby
info@capmedia.dk
Telefon: +45 3999 0101 - CVR 33058659